Het Tele-abonnement

Bij CSN krijg ik vaker de vraag wat een tele-abonnement nou inhoudt en waarom je dit zou moeten nemen. Ik zal dit toelichten in een duidelijke opsomming.

1. Voor 10 euro per maand krijgt u lange-afstandsondersteuning. Veel goedkoper dan dit een vast 'computermannetje' vinden gaat niet lukken.
2. Niet iedereen woont op een gemakkelijke afstand van CSN en ons bereikbaarheidsgebied is beperkt. Als u toch gebruik wilt maken van onze snelle en betrouwbare service kunt u met het teleabonnement op afstand geholpen worden.
3. Doormiddel van hulp telefonisch en optioneel via teamviewer bent u altijd de baas over uw computer en zijn de meeste problemen ruim binnen het uur opgelost.

Hoe werkt het?

Stel u heeft een probleem met uw computer en komt er maar niet uit. In plaats van dat u allerlei dure diensten belt met voorrijkosten neemt u contact op via e-mail of telefoon en dan maken wij een afspraak. In de meeste gevallen kunt u zelfs direct worden geholpen. Ik loods u telefonisch naar de juiste oplossing of als u dat liever wenst help u met het downloaden van een stukje software (teamviewer) zodat ik met u op uw PC kan meekijken. In dat laatste geval hoeft u helemaal niets te doen en wordt uw probleem op uw scherm opgelost. Het fijne van teamviewer is dat deze elke keer een willekeurig wachtwoord genereert, dus nadat de sessie beëindigt is kan niemand op uw computer komen zonder uw toestemming.

Heeft u ook behoefte aan een tele-abonnement, of wilt u het gewoon een keer proberen voor een éénmalige prijs van 34,95/sessie, neem dan contact op via onze website, telefoon, of social media.

Interesse in een tele-abonnement of hulp op afstand?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *